ARTIKLER


Europa udsat for børnelokker!

EU-kommissionen har udsendt et materiale »Europe, my home« der har til formål at hjernevaske børn helt ned til 8-års alderen.
Af Hanne Dahl
28. december 2005

Lyder det hysterisk at kalde det børnelokkeri? Prøv lige at holde ud i 2 minutter. Og vurdér så.

Sagen er den at EU-kommissionen har udgivet en skolebog som skal forklare børn om EU. Det er der i sig selv intet forkasteligt ved. En på overfladen tillidsvækkende mandsperson – »Den Gode Fader Houpette« (ja, det hedder han) – leder to børn igennem EU's snørklede stier. »I vil blive forbløffet over det, jeg vil fortælle jer«, lover han.

Det viser sig dog snart at Den Gode Fader Houpette skal have betaling for sin venlighed. En sætning slipper ud: »I vil indse at EU er en nødvendighed«.

Det handler altså ikke kun om information vedrørende EU's historie, formål, opbygning osv. Det handler i mindst lige så høj grad om påvirkning.

Nu er det ikke i sig selv det skatteyder-betalte sleskeri, der sætter mit sind i kog. Man vænner sig jo efterhånden til omfanget af såvel EU-frådseri som EU-propaganda. Men at det er Europas børn, der skal udsættes for EU-kommissionens befamlinger, dét er stygt!

Så er der også det ved EU-kommissionens propaganda-materiale at det ganske enkelt udtrykker despekt for millioner af EU-borgere. I Frankrig og i Holland har flertallet af børnenes forældre benyttet deres stemmeret til at afvise forslaget om EU-forfatningen. Men, børnene skal lære at EU-forfatningen vil hjælpe EU med at fungere som et urværk og at forfatningen kan sammenlignes med de helt enkle regler, som får børnenes sportsklubber til at fungere!

Det flertal af franske og hollandske børn, hvis forældre stemte »nej«, får altså af EU's propaganda-ministerium at vide at deres forældre ikke vil have EU til at fungere. EU, som Den Gode Fader Houpette lige har fået børnene til at indse som nødvendighed.

Er det rimeligt at der skal bruges skattekroner på et så uværdigt projekt som dette at ville lokke børn til troskab mod et politisk organ?

Kun handling fra politikernes side (også de danske) kan forhindre os i at konkludere at EU-projektets sande ansigt vil dukke op som mareridt for fremtidens voksne europæere. Lad os få sat en effektiv bremse for enhver form for skattebetalt og statsunderstøttet pædofili.