ARTIKLER


Stafetten bæres videre

PERSONER. Fra 2010 er NOTAT blevet udgivet af Demokrati i Europa Oplysningsforbundet. Det bliver med forankring i DEO, at vores aktiviteter fortsætter. Men de ansigter og navne du kender fra NOTAT, vil du fortsat støde på. Både på nettet, i andre medier og på møder og arrangementer.


Af Redaktionen
7. juli 2016

I København sidder sekretariatsleder Rasmus Nørlem Sørensen som ankerperson på DEO’s projekter, der rækker fra debatmøder over udgivelser og til EU-undervisning. Rasmus var den første fuldtidsmedarbejder i DEO i 2009.

Kontoret i København tæller også Turid Danielsen, der driver DEOundervisning fremad. Eva Enoksen er netop startet som projektleder og arbejder på højtryk med de store debatter om EU’s fremtid, vi afholder i efteråret.

Sarah Dieckmann er også ny projektleder i DEO, og hende vil man kunne møde rundt om i landet på en stribe debatter om bankernes fremtid. Caroline Bindslev vender tilbage fra barsel i januar 2017. Staffan Dahllöf har skrevet for NOTAT det meste af sit voksne liv og fortsætter sit arbejde på nettet og i nyhedsbrevet.

I Allingåbro er Finn Ellegaard den ledende kraft i DEO’s maskinrum. Med mere end 40 år som direktør for NOTAT bag sig og som stifter af DEO i 2005 er han en uundværlig del af rejser, planlægning, annoncering og udvikling af vores arbejde. Gennem mere end tyve år har han arbejdet sammen med Dorte Duun og Ingelise Bech-Hansen. De to udgør både Notat Grafisk, der laver opgaver for eksterne kunder og bidrager med layout og administration til DEO’s arbejde.

Udover de cirka fem lønnede årsværk som er delt mellem disse otte kernemedarbejdere er vores primære arbejdskraft de mange frivillige og freelancere, der gør hele forskellen. Skribenterne Sven Skovmand, Lise Møller Schilder, Peter Riddersborg og Tine Toft Jørgensen fortsætter vi med at arbejde sammen med. Nicolai Dahl og Ditte Juul Reder vil fortsat byde ind med ekspertise i IT og kommunikation. Og så byder vi igen i efteråret velkommen til to universitetspraktikanter, Marianne og August, der har valgt at bruge et halvt år af deres liv på oplæg, research og debatter om EU.

DEO er ikke en organisation i traditionel forstand, men nærmere et netværk af folk, der gerne vil en seriøs debat om samfundets store udfordringer, demokratiet, EU og Europa. Det netværk arbejder videre med deltagelse fra blandt andre Jesper Vestermark Køber, Peter Anderson, Nadja Lundholm Olsen, Jan Sturm, Mads Torp Jespersen, Kenneth Haar, Anne Hallenberg, Annie Hagel og Michael Birkkjær Lauritsen. Tak til dem og alle de andre, der bidrager til vores arbejde!